18 de gener, 2008

El PP torna a l'atac

El PP ha tornat a sacsejar l'ambient.
I com sempre que això passa a Madrid, els catalans apretem els punys, serrem les dents i encongim el cap esperant la clatellada que s'acosta........ I tant que s'acosta.

Aquesta vegada l'estrella és un tal Pizarro.
Aquest nom m'ha transportat a l l'escola, quan estudiàvem la conquesta d'Amèrica on un tal Pizarro va marxar cap el nou continent essent patge del governador Nicolás de Ovando.

Des de la illa de "La Española" ( molt adient) va fer amistat i va marxar a conquerir amb un altre governador, Alonso de Ojeda, que va morir enverinat per una fletxa, curiosament.

En una altre expedició es va ajuntar a Vasco Nuñez de Balboa amb qui va protagonitzar expedicions contra els indígenes rebels Camaco i Ponca i als 56 anys es va casar amb la filla d'en Nuñez de 18.

Buscant tresors inques una altre vegada va sortir amb Diego de Alamagro que al cap d'uns anys va fer matar a la presó i els companys del qual van assassinar a en Pizarro tres anys després.

Però tornant al Pizarro d'ara, l'actual, aquell que va començar com a patge amb l'Aznar, el que va fer amistat amb la Esparanza Aguirre (vigila les sagetes), el que protagonitzarà fotografies i reportatges al costat d'en Rajoy, el que ja va salvar Endesa d'una derrota a mans de la catalana Gas Natural i que després va regalar als italians, el que esperem que mai.. mai .... sigui ministre de rés, li diem :

Sr. Pizarro, no ens fa por, malgrat que rebrem, com sempre.
Ja hi tenim una durícia al clatell.

Pensi, però, que si la Generalitat obrís u compte a La Caixa ( per posar un cas ) on tots els catalans anéssim dipositant l'import dels impostos que paguem a l'estat i el responsable de fer la transferència estigués de viatge .... a Perpinyà per posar el cas potser tindrien un problema.

En fi, abans d'això esperem que la mal anomenada societat civil, que és més econòmica que civil, hi posi remei ..... si pot.( Parlo de La Caixa, BSabadell, CECOT, GasNatural,... )

Lo xiuxiejador del Vallés