23 de juny, 2008

No ens enganyessim !!

El PP ha passat un congrés on ha girat cap al centre.... diuen .....
Quin centre ? El centre d'on ? Han anat cap a l'esquerra ? S'ha obert a les nacions sense estat ? S'igualaran el català, l'espanyol, l'euskera i el galego ?

No ens enganyssim. Com a molt haurà passat de ser un partit d'extrema dreta, rància, tronada i feixista a una dreta dura, potser més aprop del PSOE però de segur que igual de lluny dels catalans que abans. Només cal veure com en Rajoy a l'executiva inclou personatges de l'alçada d'en Vidal Cuadras ( que no te rés a envejar a en Bono, per exemple ).

També en Rajoy, en el seu discurs, entre d'altres "perles", va deixar molt clar que respecte a la llengua, no permetrà que el castellà estigui discriminat (?) vers els català ( S'HAN DE TENIR QUADRATS !!!! ) la qual cosa ja ens diu que la festa de València era pels espanyols indecisos que no els van votar. La bandera de l'ocellot no ha sigut el millor marketing per alguns.

Això, per variar, és dolent pels catalans si es espanyols es "moderen", per que sempre d'una manera o altre acabem reben nosaltres. Si no mireu; fins ara Losantos i el PP ens atacaven i el PSOE-PSC, més que protestar, deia que no hi estava gaire d'acord, principalment per la llei dels contraris més que no per que ens estimin gaire ( ah ... i potser, encara, per algun dels 25 diputats del PSC ). Llavors apareixia un nùvol de pols qualsevol que ho difuminava tot, quan el vent s'el emportava un cop passada la tempesta qui n'havia sortit més malparat erem els catalans.
Com diu la cançó, recorda quan... Gas Natural, la MAT-Fecsa-Endesa, rodalies-RENFE, l'aeroport-AENA, l'aigua-C.H.Ebro/C.H.Ter/AGBAR), la Sagrada Família ( ai no, que encara no ha caigut ).

Imagineu-vos ara, amb l'historial que portem si ambdós partits ( PP i PSOE-PSC) necessiten una ase dels cops per donar-li les culpes de tot.... quin serà el poble "afortunat"?