18 de juny, 2008

Premi Ferran Canyameres

Avui,com sempre us he estat escoltant una estona i m'ha semblat molt interessant l'entrevista al mosso d'esquadra sobre el llibre que ha guanyat el premi d'íntriga d'en Saura.

L'anomeno així per que en el seu moment es va anunciar com el primer premi de novela negra de Catalunya i no és cert. OMNIUM CULTURAL de Terrassa celebra des de fa 17 anys "La Nit del Misteri" on a més de diversos premis per joves de primaria i secundaria, de narracions curtes i de poesia, hi ha com a plat fort el Premi Ferran Canyameres de Novela ( enguany en la edició XVII ) que se celebrarà el proper dia 25 de Juny.

Aquest premi és des de l'inici una convocatoria a tots els ecriptors en llengua catalana que hagin fet ( i presentat, es clar ) una novela d'intriga o misteri. Hi ha hagut anys més de "lladres i serenos" i anys més d'enigmes, però en definitiva està anomenat com a novela negra.

Només voldriem reclamar que varem ser els primers malgrat que la dotació del premi és en el nostre cas de 6000,00 EUROS. i potser no és tant mediàtic com el del Conseller.

Per a més informació dels premis podeu anar al nostre web :
http://www.omnium.cat/articleViewPage.php?art_ID=2942

1 comentari:

Júlia ha dit...

Estic mirant per internet però no trobo informació sobre el premi d'aquest any, qui l'ha rebut?